elektronicka cigareta - ecigareta.eu
Úvod|Ochrana osobních dat a certifikace SSL

Česky English


Kategorie zboží Kategorie zboží
Náš tip
Innokin iTaste CLK 1280 iClear Kit Silver
Innokin iTaste CLK 1280 iClear Kit Silver


1199
bez DPH991

Informace
Jak nakupovat?
Co stojí doprava?
Obchodní a záruční řád
Ochrana osobních dat
Kontaktujte nás

Provozovatel obchodu:
elektronická cigareta ecigareta.eu
firma: by borak s.r.o.
IČ: 24218847, DIČ: CZ24218847

Internetový obchod (eshop):
web: www.ecigareta.eu
tel.: +420 775 209 203
email:

Kamenný obchod(store):
Po-Pá - 10.00 - 18.00
Vinohradská 44, Praha 2
Vinohrady, 12000 CZ
tel.: +420 774 494 979

mapa
pro zvětšení klikněte na mapu
Ochrana osobních dat a certifikace SSL

Elektronická cigareta - Ecigareta.eu


Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání a ochrana osobních údajů zákazníků elektronického obchodu ecigareta.eu, provozovaného společností by borak s.r.o., se řídí výhradně Zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném znění na území ČR.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím uzavřít smluvní vztah, případně vyplněním registračního formuláře, projevuje souhlas s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele elektronického obchodu ecigareta.eu a souhlasí se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze společnosti by borak s.r.o., která je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Dále souhlasí s jejich následným zpracováním pro obchodní a marketingové účely společnosti by borak s.r.o., mimo jiné pro nabízení výrobků a služeb, včetně zasílání informací o akcích, výrobcích a dalších aktivitách společnosti, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb.

Zákazník bere na vědomí, že poskytnutí osobních údajů je dobrovolné a svůj souhlas s užitím svých osobních údajů může kdykoliv písemně na adrese společnosti by borak s.r.o. odvolat. Má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na opravu těchto údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd. V případě písemného odvolání souhlasu s užitím svých osobních údajů se správce databáze ecigareta.eu zavazuje tyto údaje neprodleně z databáze odstranit a zničit.

Společnost by borak s.r.o. se zavazuje neposkytovat údaje, získané prostřednictvím elektronického obchodu ecigareta.eu, jiným subjektům. V případě pochybností o dodržování Zákonem o ochraně osobních údajů se každý zákazník může obrátit přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Certifikace SSL

Pro zabezpečený protokol HTTPS stránek www.ecigareta.eu používáme vlastní certifikát SSL vystavený certifikační autoritou (CA), který bezpečně šifruje přenos dat mezi klientem a serverem.

Pokračovat
Zobrazit košík Zobrazit košík
Obsah košíku0 položek
Přihlášení
E-Mail:
Heslo:
(Zapomenuté heslo?)

Nemáte svůj účet?
Registrace

Rady a novinky
Novinky a zprávy
Rady a triky
Mýty a fakta
Proč nakupovat u nás?
Jakou cigaretu vybrat?
Návody k použití
Naše galerie

elektronická cigareta
elektronicka cigareta - obchod ecigareta.eu by borak

Udržujte z dosahu dětí a mladistvých, nikotinové náplně včetně inhalátorů jsou výhradně určeny pro dospělé, upozorňujeme, že nikotin je vysoce toxický, není určen ke konzumaci.

Copyright © 2014 všechna práva vyhrazena. Powered by osCommerce


Doutníky a Humidory Katalog Bezva Portál elektronička cigareta vodnidymkytabaky.cz Firmy Praha